Ontwerp

Bij de uitvoering van projecten werkt Roel Voskamp vaak intensief samen met ontwerpers.

Deze samenwerking levert vaak een duidelijke meerwaarde voor de betrokkenen en al helemaal voor de klant! Wanneer deze geen eigen voorkeur aangeeft, wordt tuinarchitecte Els Tuinte vaak ingeschakeld. Met haar werkt Roel Voskamp al een aantal jaren, naar wederzijdse tevredenheid, samen. Haar visie:

Een goed begin
Een mooie tuin begint met een goede inrichting. Zo heeft u nog meer plezier van uw “buitenkamer”. Als vormgever teken, maak en verzorg ik tuinen en buitenruimten. Met kennis en ervaring geef ik tuinen een karakteristieke sfeer. Of het nu stadstuinen, natuurlijke tuinen of boerentuinen zijn.

Ongedwongen stijl
Mijn ontwerpen kenmerken zich door een eigen stijl die zich vormt naar de wensen van de opdrachtgever. De originele en creatieve ontwerpen komen tot uitdrukking in een ruimtelijke aanpak en een duurzame ongedwongen vormgeving. De directe omgeving en bestaande elementen worden optimaal benut. Verrassende effecten worden bereikt met eenvoudige middelen. Het eindresultaat is een sfeervolle tuin met bijzondere vormen en een natuurlijk karakter waar het prettig vertoeven is.

Passend ontwerp
Bij het ontwerpen probeer ik al uw wensen en ideeën in aansprekende vormen te structureren. Door regelmatig te overleggen ontstaat stappsgewijs een tuin naar uw persoonlijke wens. De manier waarop u uw tuin gebruikt en de gekozen vormen sluiten bij elkaar aan, zodat een harmonieus geheel ontstaat. De praktische uitvoerbaarheid verlies ik daarbij niet uit het oog. Met enkele perspectieftekeningen kan ik laten zien hoe de toekomstige tuin er ruimtelijk uit gaat zien. Sommige mensen vinden het leuk om de tuin zelf aan te leggen. Ik kan bij de aanleg begeleiding geven. het geheel laten uitvoeren
is natuurlijk ook mogelijk. Het grootste compliment dat ik regelmatig krijg is: “Zo’n tuin had ik van tevoren niet zelf bedacht, maar het is precies de tuin die bij me past”.